Radu Tudor, în doliu: Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. Când pleacă cineva apropiat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Tudor / Foto Facebook
Radu Tudor / Foto Facebook
Jurnalistul Radu Tudor este în doliu. O persoană foarte dragă lui, din familie, a murit răpusă de coronavirus.

Mătușa ziaristului a decedat.

”Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce... Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie.

Un suflet bun, un spirit creștin în esență. Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic.

Se vor intâlni în cer toti cei trecuți la cele veșnice: cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin. Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Dădica, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu. Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele sale și să o odihnească!”, a fost mesajul lui Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel