Radu Tudor: Ministrul muncii își publică numărul de telefon pe Facebook. Apoi dă vina pe Mircea Badea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook
„Avem un caz grav în Guvernul României”, susține Radu Tudor. De ce a făcut această declarație, aflați în rândurile următoare. 

„Avem un caz grav în Guvernul României: ministrul muncii își publică numărul de telefon pe pagina de Facebook. Apoi dă vina pe Mircea Badea pentru menționarea numărului într-o postare despre violențele horror între adolescenți de la Târgu Jiu.

În loc să se refere la problema în sine, extrem de gravă, Violeta Alexandru apelează la o diversiune ieftină: nu e adevărat ce vedeți (că eu mi-am publicat singură numărul de telefon), adevărat e ce va spun eu, că alții au postat numărul de telefon. E probabil unul din cele mai grave cazuri de manipulare din istoria post-decembristă.

PS : În caz că ați uitat regula acestei pagini, cine folosește limbaj vulgar sau amenințător, indiferent cui este adresat, primește urgent block”, a scris, sâmbătă, Radu Tudor pe contul său de Facebook.

Mircea Badea a precizat tot pe Facebook: „Violeta Alexandru și-a facut singură public numărul de telefon pe pagina ei de feisbuc. Eu de acolo l-am luat.”

Într-o altă postare pe rețeaua de socializare, Mircea Badea a scris: „Violeta Alexandru a dat-o în campanie electorală și delir conspiraționist pe feisbuc. Atât o duce capul. Nu mă miră. Ah, și susține familia agresoarei. Nu mă miră nici asta. Suntem în grafic. Eu în speța asta v-am spus că merg până la capăt.”

Ce zice Violeta Alexandru 

„Ce fac eu cu numărul de telefon este decizia mea. Costurile pentru factura de telefon sunt acoperite de mine, nu de minister ca în cazul altor demnitari/șefi de instituții care au acest drept, de altfel. (...) Totuși, nimeni nu poate decide asupra folosirii numărului meu personal de telefon fără a avea acordul meu”, a precizat ministrul Violeta Alexandru, sâmbătă, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel