Radu Tudor pune semnul egal între USR şi AUR, după ce consilierul lui Voiculescu a criticat restricţiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Radu Tudor
Facebook Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor pune semnul egal între USR şi AUR după ce Ştefan Voinea, consilier onorific al lui Vlad Voiculescu, a afirmat pe Facebook că închiderea magazinelor la 18:00 este o măsură inutilă. 

"Când USR=AUR ca mentalitate şi modalitate de acţiune, în stradă şi oriunde", a scris Radu Tudor pe Facebook. 

Ştefan Voinea, consilier onorific al lui Vlad Voiculescu, a publicat pe pagina sa de socializare un studiu care contrazice ultimele măsuri anunţate de Guvern pentru localităţile în care rata de incidenţă depăşeşte 4 la mie. 

”Am făcut un review rapid al studiilor cu privire la intervențiile non-farmaceutice (NPIs) care funcționează în prevenirea răspândirii COVID-19. Nu am găsit absolut nimic care să indice faptul că reducerea orelor de funcționare a magazinelor ar fi de ajutor. Un timp de funcționare mai restrâns înseamnă șanse mai mari de a genera aglomerație, deci risc mai mare de infectare.

Un studiu din Nature Human Behaviour afirmă că eficacitatea cea mai bună în oprirea răspândirii virusului ar avea-o interzicerea întâlnirii persoanelor în grupuri mici (small gathering cancellation) și închiderea instituțiilor educaționale (closure of educational institutions)", a scris Ştefan Voinea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel