Radu Tudor și bancul pe care i l-a spus, în direct, lui Mircea Badea
Autor: Rodica Mitu pe 07 iul, 23:58 | Mass-media

Radu Tudor i-a spus un banc lui Mircea Badea. 

„Laura Nureldin, colega noastră, ne dă o poantă foarte mișto pe care n-am putut să o ignor. Haideți să vedem cu Institutul de Cercetări Neterminate...”, a zis Radu Tudor. 

Institutul de Cercetări Neterminate a constatat că șase din zece persoane

Au urmat hohote de râs în platoul Antena 3. „E ceea ce spuneam noi când eram mici banc sec”, a zis Radu Tudor.

„Mai avem pentru Mircea?! Hai!”, a spus Radu Tudor, dezvăluind următorul banc:

 

 

 

Mircea Badea și bancul pe care i l-a spus, în direct, celebrei nutriționiste Mihaela Bilic

 

Amintim că, tot la Antena 3, într-o emisiune, Mircea Badea a spus un banc despre dietă, care a amuzat-o pe Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic: Nu știu dacă știți, dar într-o perioadă mișcarea era considerată extrem de periculoasă pentru sănătate, ca și spălatul, adică se considera că îți uzezi articulațiile. Și, dacă erai un aristocrat care se respecta, chestia asta cu mișcare... nu, chiar nu.

Mihai Gâdea: Și nu era cu statul la soare.

Mihaela Bilic: A, nu! Statul la soare în continuare trebuie avut grijă cu el.

Mircea Badea: De aici e asta cu sângele albastru, pentru că, de fapt, aristocrații nu prea munceau, că unde să muncească, nu prea ieșeau pe afară, la coasă, că treaba lor era să stea la palat și atunci nu-i vedea soarele. Și atunci li se vedeau venele. Și de aici denumirea de sânge albastru.

Mihaela Bilic: Însă, dacă e să vorbim despre factori nocivi, trebuie să spunem că zahărul, fumatul și statul la soare sunt principalii factori nocivi pentru îmbătrânirea pielea și pentru îmbătrânire în general. Deci, degeaba țineți voi dietă sănătoasă, dacă vă prăjiți la soare până iese fum.

Mircea Badea: Totuși, rapid de tot, un banc superb: El și ea, la o vârstă absolut considerabilă, mor și ajung în Rai. Și el îi spune: Îți place aici? Uite, cu iarba asta, cu pomii aceștia, cu apa aceasta? Ea spune: Daa, daa, e superb! La care el: Vezi? Puteam ajunge acum 20 de ani aici, dar tu nu! Să mâncăm sănătos! Să mâncăm sănătos!

Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri