Raed Arafat comentează aglomerația de la metrou. „Trebuia instantaneu!”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Șeful DSU, Raed Arafat
Șeful DSU, Raed Arafat
Șeful DSU, Raed Arafat, a comentat situația aglomerării formate la metroul bucureștean după o defecțiune tehnică ce a împiedicat circularea trenurilor.

„Noi soluția am zis-o de mai multe ori, firmele de pază care sunt acolo sau personalul trebuie să oprească oamenii să nu intre în momentul în care știu că există o defecțiune tehnică, am mai discutat acest lucru. A fost o intervenție a SMURD-ului recent care a dus la același fenomen. Dacă avem o defecțiune, trebuie instantaneu ca oamenilor să li se spună să nu mai intre, să rămână afară. Atunci nu se întâmplă acest lucru”, a transmis Raed Arafat, la Digi 24.

Problemă de gestionare a mulțimii

„Aici este o problemă de gestionare a mulțimii. Când știm deja că avem o defecțiune și că metroul nu va veni la timp, implicit înseamnă că va crește numărul oamenilor. Soluția este să-i oprim în aer liber, nu să-i lăsăm să intre înăuntru”, a adăugat șeful DSU.

Oriunde în lume se poate întâmpla, dar trebuia așteptat afară

Informat că poliția nu a fost chemată în ciuda faptului că firma de pază nu a făcut față situației, Arafat a reacționat: „Asta nu mai am ce comenta, aici trebuie verificat. Există poliția care putea fi chemată oricând, puteau să vină să-i ajută. Oamenilor le transmit un lucru, pot să se supere, pot să fie irascibili, dar în astfel de situații în loc să aștepte în interior și să se infecteze, să aștepte afară. Se întâmplă oriunde lucrul acesta, oriunde în lume ai defecțiuni”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel