Raed Arafat, despre persoanele vaccinate anti-COVID: Clar că au şansă la VARĂ să meargă în alte ţări FĂRĂ CONDIȚIONĂRI de carantinare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI, a declarat că persoanele care se vaccinează anti-COVID-19 au şansa ca la vară să în străinătate, fără a fi obligaţi să stea în carantină.

"Clar că cei care se vaccinează au şansă la vară, dacă vor să meargă în alte ţări, au şansa să meargă fără condiţionări de carantinare şi asta mult mai mari decât cei care nu sunt vaccinaţi. Să vedem, din nou, decizia discuţiilor care vor fi în Comisia Europeană. Noi vrem o abordare europeană, dar unele ţări este posibil să aibă o abordare a lor pe măsuri de protecţie.

Important este că faptul că vrea lumea să se vaccineze. Este un semn pozitiv. Eu sper că mulţi dintre ezitanţi să îşi schimbe părerea şi să vină şi ei la vaccin, iar dacă acum suntem limitaţi la Pfizer BioNTech, în următoarea perioadă vor veni şi dozele de la Moderna şi de la Astra Zeneca, care se pare cantitatea va fi mai importantă şi atunci clar putem creşte viteza cu care se vaccinează.”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Amintim că CNSU a decis luni ,19 ianuarie, că persoanele care intră în România după 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID, sunt exceptate de la măsura carantinării.

VEZI ȘI: CNSU, ultimele DECIZII despre carantină, rapel şi persoanele care vin din Marea Britanie. Informaţiile zilei, 18 ianuarie - DOCUMENT

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel