Rafael Nadal și-a bulversat fanii. ”M-am căsătorit”, a fost statusul actualizat pe pagina sa de Facebook
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Rafa Nadal
Foto: Facebook / Rafa Nadal
Rafael Nadal și-a surprins fanii din întreaga lume după ce și-a actualizat recent statusul de pe Facebook. 

Pagina oficială de facebook a jucătorului de tenis Rafael Nadal a atras atenția, în cursul zilei de luni, cu o actualizare care i-a bulversat pe fani. „M-am căsătorit” este mesajul ce apare pe pagina de socializare a vedetei spaniole, prin care acesta își anunță căsătoria cu Maria Francisca Perello, scrie Mediafax. 

Postarea a fost urmată de un total de aproape 350 de mii de like-uri, 38 de mii de comentarii și 1.600 de ditribuiri pe facebook. În realitate, Rafael Nadal s-a căsătorit în octombrie 2019, actualizarea statutului său pe Facebook venind la mai bine de un an și jumătate de la eveniment.

Evident, postarea a dat loc la nenumărate glume pe seama spaniolului.

Participă la Roland Garros

Rafael Nadal participă zilele acestea la turneul de la Roland Garros, unde s-a calificat, luni în sferturile de finală, după ce l-a învins pe italianul Jannik Sinner, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-0, urmând să îl întâlnească în actul următor pe argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (10 ATP).

Dacă va câștiga la Roland Garros, Rafael Nadal va depăși recordul de 20 de Grand Slam-uri câștigate, record pe care îl deține la egalitate cu Roger Federer, cel care s-a retras înainte de optimi de la marele premiu parizian.

Djokovic, calificare facilă în optimi la Roland Garros

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, nr. 1 ATP şi principal favorit, s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, trecând sâmbătă în trei seturi, 6-1, 6-4, 6-1, de lituanianul Ricardas Berankis (93 ATP), scrie Agerpres. 

Djokovic şi-a adjudecat partida într-o oră şi jumătate şi îl va avea ca adversar în runda următoare pe italianul Lorenzo Musetti (76 ATP).

Serena Williams a fost dată afară de la Roland Garros

Serena Williams a fost trimisă acasă, duminică seară, de Elena Rybakina. Rusoaica născută la Moscova, dar reprezentând Kazahstan, s-a impus cu 6-3, 7-5, în turul 4 al competiţiei (optimile de finală), mai scrie Mediafax. 

Meciul a durat o oră şi 17 minute. La conferinţa de presă de la finalul jocului, Serena a fost întrebată dacă acesta a fost ultima sa apariţie la Roland Garros.

2. -imagine fara descriere- (capturaprc-ccprc-86-de-ecran-din-2021-06-08-la-09-53-32_36601400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel