Rafală de JIGNIRI în direct: "Dacă aș polemiza cu tine, ti-aș fractura creierul / Să nu mai discuți cu mine"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Un nou scandal a zguduit scena "Bravo, ai stil! Celebrities". Și-au aruncat cuvinte dure, în fața tuturor. 

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe grele în direct. În urma scandalului, restul concurente au sărit în apărarea soției lui Mădălin Ionescu.

Cele două concurente s-au certat din cauza unui dulap pe care ar fi trebuit să-l împartă. Iar până la ”înțepături” și cuvinte acide n-a fost decât un pas.

”Eu stau într-un dulap de 1000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici! Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau și pe canapea, nu este o problema! Uite.. îmi pun hainele pe canapea! Aveți o problema dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu.. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! Te porți foarte urat fără motiv și ești foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu tine, ti-aș fractura creierul, draga mea!”, a spus Cristina Șișcanu.

Oana Radu a lovit-o dur pe Roxana Nemeș: ”Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”.

Andreea Tonciu: ”Suntem niște sărace! Hai lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”.

Roxana Nemeș, reacție rapidă

”Nu știu cine acuză pe cine și cine urlă și cine jignește pentru că toate mă acuză pe mine, în momentul de față. În platou, când era momentul meu de defilare, Cristina m-a jignit și mi-a zis că nu știu ce mi-ar face.. rupe capul… nu știu ce a zis.. Nu suport ipocrizia, Cristina! Te dai o doamna, iartă-mă că îți spun și tu de fapt vorbești foarte urat, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul asta și este prea mult pentru mine!”, a spus Roxana Nemeș, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel