Răfuială pentru coroană între Miss Sri Lanka și o altă concurentă, pe scenă. A rămas cu răni la nivelul feței
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Miss Sri Lanka, în vârstă de 31 de ani, a fost surprinsă de reacția unei rivale din concurs, care i-a smuls coroana de pe cap. 

Concursul Miss Sri Lanka s-a terminat cu bătaie. O rivală a câștigătoarei s-a simțit îndreptățită să îi ia acesteia coroana de pe cap. Pushpika De Silva, cea care a fost încoronată, are 31 de ani și este divorțată, acesta fiind motivul pentru care rivala sa a considerat că aceasta nu merită premiul. Concursul a fost transmis în direct la televiziunea națională. 

Caroline Jurie, în vârstă de 28 de ani, care în trecut a deținut titlul de Miss Sri Lanka, a fost cea care a lăsat-o pe actuala câștigătoare fără coroană și cu răni la nivelul feței. „Există o regulă care împiedică femeile care au fost căsătorite și au divorțat să dețină coroana. De aceea iau măsuri și o ofer celei de pe locul 2”, și-a explicat aceasta gestul, scrie The Sun

Coroana s-a prins în părul câștigătoarei în momentul în care a fost luată cu forța de pe capul acesteia. Jurie a oferit coroana unei alte concurente, aflată pe locul 2. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel