Răfuială politică cu focuri de armă în plină stradă, în județul Ilfov. Zeci de polițiști, mobilizați la fața locului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Răfuială politică cu focuri de armă în plină stradă, în județul Ilfov / Foto: Pixabay
Răfuială politică cu focuri de armă în plină stradă, în județul Ilfov / Foto: Pixabay
Incident grav în județul Ilfov. Mai multe persoane s-ar fi certat și au tras chiar și focuri de armă.

Un incident a avut loc în localitatea Cozieni, comuna Găneasa, din județul Ilfov, transmite Realitatea Plus. Vorbim despre focuri de armă trase în plină zi și în plină stradă. Omenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului. Se pare că doi bărbați au amenințat cu pistolul o familie și au aruncat cu mai multe cărămizi înspre locuința acestora. Cei doi au fost imobilizați și duși la secție. Potrivit unor surse din anchetă, părțile implicate în scandal aveau conflicte mai vechi, unele chiar de natură politică. Cei doi indivizi ar fi tras trei focuri de armă în semn de intimidare. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită.

Vecinii susțin că această practică era destul de folosită. Cei doi ar mai fi avut astfel de incidente, iar totul ar fi de fapt o răfuială politică. Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 13:00 de către o femeie care a spus că este amenințată și lovită în plină stradă de către cei doi. Oamenii legii au ridicat mai multe probe de la fața locului, inclusiv gloanțele cu care au fost trase acele focuri de armă. În continuare anchetatorii fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Familia dă deja explicații la inspectoratul de poliție. Acolo se află și cei doi indivizi, care sunt audiați. 

Bărbat din Iași, omorât în bătaie pentru un loc de parcare

Reamintim că un incident grav s-a produs în urmă cu câteva zile în Iași. Un bărbat a murit, joi seara, în urma unei altercații pentru un loc de parcare, transmite PRO TV. Un cetățean arab în vârstă de 23 de ani și-ar fi parcat mașina în fața porții sale, iar victima ar fi ieșit afară pentru a cere explicații. Bărbatul de 65 de ani și tânărul au început să se certe, iar cel din urmă a devenit foarte violent. S-au luat la bătaie, iar bărbatul de 65 de ani ar fi primit mai multe lovituri care i-au cauzat în cele din urmă moartea. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar în pofida eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată

Tânărul de 23 de ani ar fi fost violent și atunci când la fața locului a apărut și echipele de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S). El a fost reținut.

VEZI ȘI: Un bărbat care urina în mijlocul drumului a fost împușcat mortal, în Texas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel