Raiola: Doar zece cluburi din lume și-l permit pe Erling Haaland, patru sunt engleze
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 24 feb, 10:17 | Fotbal

Haaland nu este un jucător pentru orice club, spune impresarul său

Impresarul lui Erling Braut Haaland, Mino Railoa, a transmis că doar zece cluburi din lume își pot permite financiar să-l aducă pe atacantul de 20 de ani, dintre care patru sunt în Anglia.

Conform Marca, fotbalistul de la Borussia Dortmund este cel mai râvnit mare talent al momentului, alături de Kylian Mbappe, iar Raiola spune că valoarea sa a crescut exponențial datorită abilităților și vârstei fragede. „Este evident că toată lumea îl vede pe Erling drept unul dintre viitorii mari jucători”, a explicat impresarul controversat din fotbal.

„El va fi unul dintre marii jucători fiindcă începem să ne întrebăm cât mai joacă cei precum Ibrahimovic, Ronaldo, Messi. Doar zece cluburi pot să și-l permită pe Haaland și să-i ofere un mediu potrivit, după Dortmund. Dintre acestea, patru sunt în Anglia”, a mai precizat Raiola. Posibilele cluburi engleze ar putea fi Manchester United, Manchester City, Chelsea și Liverpool, în timp ce printre restul ar putea fi Real Madrid sau Paris Saint-Germain. Nu se știe dacă și FC Barcelona se află pe această listă.

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri