Raluca Prună tună și fulgeră în cazul Laurențiu Baranga: "Să vă fie rușine, să vă dați demisia toți ..."
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Raluca Prună: Sa va fie rusine, sa va dati demisia toti cei care ati fost complicii lui Baranga si nu v-ati facut treaba!
Raluca Prună: Sa va fie rusine, sa va dati demisia toti cei care ati fost complicii lui Baranga si nu v-ati facut treaba!
Raluca Prună, fostul ministru al Justiției, cere ca  Laurențiu Baranga să restituie toți banii publici pe care i-a încasat ocupând ilegal funcții pentru care nu avea nici pregătirea minimă, respectiv bacalaureatul. De asemenea, Raluca Prună cere și demisia tuturor celor care au fost implicați în acest caz,

„Daca e adevarat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, domnul Baranga trebuie sa restituie toti banii publici pe care i-a incasat ocupand ilegal functii pentru de pare ca nu avea pregatirea minima anume liceul.Mai am si o intrebare retorica pentru toti cei care au atributii de control in Romania. Cum este posibil intr-o tara membru NATO si UE ca un astfel de personaj sa ajunga sef la ORNIS, sef la Oficiul de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor? Asta nu e o intamplare, este numai o ALTA bresa GRAVA de de siguranta nationala.

Oamenii acestia, numiti in astfel de functii, fac obiectul vreunui screening?Cei care prin natura muncii noastre trebuie sa avem clearance de la autoritatile romane stam mai bine de 1 an sa asteptam, sa fim verificati. Completam chestionare ridicole in care suntem intrebati de cate ori am iesit din tara, unde anume si in ce perioada exacta. La 14 ani de la integrarea in UE, la aproape 20 de cand s-au ridicat vizele pentru UE!!!Stam cu sufletul la gura ca mentiunea ‘nu pot preciza numarul exact al iesirilor din Romania intrucat rezidez in alta tara si calatoresc mult’ este suficienta pentru furcile caudine ale unui sistem bolnav.

Un sistem viciat care altfel lasa oameni ca Baranga sa ocupe functii de sefi in institutiile care ne controleaza.Sa va fie rusine, sa va dati demisia toti cei care ati fost complicii lui Baranga si nu v-ati facut treaba!

PS. Nu am nicio iluzie ca voi primi vreodata, curand ORNIS-ul, desi l-am avut prin efectul legii ca membru al guvernului si membru in CSAT. Nu voi trece screeningul vreunui Baranga sau al celor care inventeaza barangi si au infectat tot sistemul cu retele de tampiti santajabili si manipulabili care vor face orice li se cere, chiar si ilegal. Baranga nu era ‘controlor’ la ORNIS sau ONPCSB, ci CONTROLAT politic" a scris fostul ministru al Justi'iei pe Facebook.

Reacția fostului ministru al Justiției vine după ce, sâmbătă, polițiștii  au  percheziţionat  domiciliul din Râmnicu Vâlcea a lui Laurențiu Baranga  cercetat pentru înşelăciune, după ce ar fi prezentat la angajare documente de studii falsificate.

"În baza documentelor de studii falsificate, persoana cercetată a ocupat o funcţie importantă în cadrul unei instituţii publice, activează în cadrul unor instituţii de învăţământ superior, iar în prezent deţine o funcţie publică de rang înalt", a precizat  Poliţia Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel