Urmărește emisiunea live
Raluca Turcan: Guvernul va acorda tablete pentru 250.000 de elevi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
"În perioada următoare, Guvernul va începe procedurile de achiziție de tablete și servicii de internet pentru 250.000 de elevi care nu au acces la un dispozitiv pentru a învăța de acasă", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

"Astfel, ne vom asigura că elevii din mediile defavorizate nu sunt lăsați în urmă. În lipsa tabletelor sau a accesului la internet, exista riscul creșterii decalajului dintre copiii din medii defavorizate și ceilalți elevi. Furnizându-le tehnologia necesară, le asigurăm acces la mijloacele online de învățare și posibilitatea de a consulta resurse educaționale online.

- Mulțumirile mele sincere merg înspre autoritățile locale, firmele private și ONG-urile care s-au implicat, au cumpărat deja tablete și au ajutat copiii defavorizați din anumite județe. Este o inițiativă lăudabilă, care arată că solidaritatea românilor este puternică.

- Îndemn profesorii și părinții acestor copii să îi susțină în procesul de învățare, să le fie alături și să îi încurajeze să își continue parcursul educațional și prin învățarea în mediul online, a scris Raluca Turcan, joi seara, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel