Turcan atacă PSD, după retragerea lui Cîțu: Să renunțe la jocuri și șicane
Autor: Florin Răvdan pe 12 Martie, 18:52 | Partide politice

Vicepremierul Raluca Turcan îi ia apărarea lui Florin Cîţu, care şi-a depus mandatul de premier desemnat, şi afirmă că gestul a fost unul responsabil. 

"Partidul Național Liberal este un partid responsabil, care înțelege că actuala pandemie schimbă total modul în care trebuie să acționăm în interesul românilor. Da, PNL își asumă să treacă România de această criză și știe cum să facă acest lucru. România are nevoie de stabilitate, iar gestul responsabil al lui Florin Cîțu dovedește că interesul public este prioritar.

PNL este singurul partid care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen.", a transmis vicepremierul. 

PSD, scos vinovat pentru situaţia actuală

 

"Sigur, nimic nu mă mai miră la PSD, dar sper ca măcar acum, în plină pandemie de coronavirus, să renunțe la jocuri și șicane politicianiste și să înțeleagă că siguranța și sănătatea românilor sunt mai presus de orice. Nu ajungeam aici dacă nu determinau demiterea Guvernului pentru că am vrut să introducem alegerile în două tururi pentru primari - o cerință a întregii societăți!", a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri