Rapid - Petrolul. Mircea Lucescu, prezent la meci: Mi-a plăcut atmosfera, meciul mai puțin
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu
Antrenorul Mircea Lucescu, în prezent liber de contract, s-a arătat impresionat de atmosfera din tribunele Stadionului "Regie", la meciul Rapid București-Petrolul Ploiești, disputat miercuri, scor 1-0, în etapa a 12-a din Liga 2.

După joc, prezent la meci, aşa cum o face aproape la toate partidele de acasă ale Rapidului, Mircea Lucescu s-a declarat mulţumit mai mult de atmosfera făcută de cele două galerii decât de jocul exprimat pe teren de elevii lui Daniel Pancu şi Flavius Stoican.

”Ca angajament, ambele echipe au dat absolut tot în teren. Mi-a plăcut atmosfera, a fost extraordinară, meciul mai puţin. A fost o înfruntare, aşa, mai ales dusă pe plan fizic, mai puţin tactic. Pesemne că şi terenul nu permite, pentru că e foarte denivelat, dar atmosfera a fost fantastică. Am spus-o de foarte mulţi ani că e păcat că nu avem astfel de meciuri în Liga 1”, a spus Lucescu, după Rapid - Petrolul 1-0, transmite Mediafax.

Rapid a câştigat cu 1-0 meciul cu Petrolul, în Regie, miercuri seară, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2 şi a urcat, pentru moment pe locul 3 în clasament, poziţie care duce la barajul pentru promovare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Manole, în minutul 80, după o centrare din corner.

Cu victoria obţinută miercuri, Rapid a acumulat 20 de puncte şi a urcat pe locul 3, care asigură prezenţa la barajul pentru promovare. Petrolul a rămas cu 8 puncte și a căzut pe locul 9. Giuleștenii au 10 meciuri dintr-un total de 12, iar Petrolul are 11.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel