Rareş Bogdan cere DEMISIA lui Ludovic Orban: A EŞUAT în calitatea de președinte al PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Atac dur al lui Rareş Bogdan la Ludovic Orban. 

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală și că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale. Declarațiile au fost făcute duminică seara în cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, l-a criticat pe președintele partidului, Ludovic Orban. El a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală și că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale.

Citeşte şi: Congres PNL. Guşă: Luptă crâncenă pentru postul de prezidenţiabil. S-ar deschide cutia Pandorei

Rareș Bogdan a mai spus că Orban trebuia să demisioneze din funcția de președinte al PNL după alegerile parlamentare

"Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid", a declarat Rareş Bogdan.

„Sper să nu facem vreo greșeală precum cele pe care le au făcut Ion Diaconescu, Radu Vasile, Mircea Ionescu Quintus, în CDR. Nu am vrut să ies public pe anumite decizii care nu mi-au convenit. Cred că am tăcut prea mult. Acum singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să sprijinim Guvernul Cîțu (...) Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este mai puternic cu cât este mai unit, cu atât este mai puternic și toată lumea are loc aici. Cred că Ludovic Orban va fi un foarte bun președinte al Camerei Deputaților, dar nu cred că trebuie să fie și președinte al PNL. Cred că a eșuat în această calitate”, a mai spus Rareș Bogdan la Aleph News.

Rareș Bogdan a mai dezvăluit faptul că strategia PNL este să susțină Guvernul Cîțu. În paralel, liberalii se pregătesc pentru alegerile interne, congresul fiind programat în luna iunie, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel