Rareș Bogdan, 14 minute la telefon cu Florin Cîțu. Informația pe care nu vrea să o facă publică
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Rareș Bogdan
Foto: Facebook Rareș Bogdan
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dezvăluit, miercuri seară, că a vorbit la telefon cu premierul demis Florin Cîțu, după ședința cu Dacian Cioloș și Kelemen Hunor. 

În cadrul unei intervenții telefonice la Digi24, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că, după ședința cu Dacian Cioloș și Kelmen Hunor de astăzi, a vorbit la telefon cu Florin Cîțu "ca doi prieteni". 

Întrebat de Cosmin Prelipceanu dacă știe ca în discuția de astăzi să se fi vorbit despre varianta Florin Cîțu premier, Rareș Bogdan a răspuns "nu vreau să dezvălui". 

Apoi, a explicat că "am vorbit cu Florin ca de la prim-vicepreședinte la președinte de partid, ca doi prieteni... nu vreau... Atât timp cât a dat declarații oficiale, rămân declarațiile oficiale ale PNL. S-au vorbit multe, dar nu vreau să trec peste declarațiile făcute de președintele PNL."

"Cu tot respectul, nu vreau să dezvălui. Florin Cîțu mi-a povestit întreaga discuție care a avut loc. Am vorbit aproximativ 12-14 minute la telefon. Mi-a povestit toate abordările, ce a spus fiecare, cum a abordat Dacian Cioloș, dar nu...", a continuat Rareș Bogdan.

Cum ar caracteriza întâlnirea de astăzi după ce a auzit de la Cîțu? "O discuție normală, între patru lideri politici responsabili, cu privire la ce se întâmplă cu România și la ce este de făcut. Declarațiile oficiale rămân declarații oficiale, a fost o discuție care a depășit faza unor simple tatonări... Faptul că a durat aproape o oră e o dovadă că s-au discutat lucruri importante, cum e normal din partea liderilor politici.", a răspuns prim-vicepreședintele PNL. 

"S-a făcut un pas înainte spre rezolvarea acestei crize.", a subliniat Rareș Bogdan.

El a mai declarat la Digi24 că, "dacă ne uităm pe cercetările sociologice, vedem că prima opțiune a românilor este pentru prima coaliție: PNL, USR și UDMR. În același timp, românii ne spun: rezolvați problema prețurilor, a inflației, a energiei și a paturilor de la ATI."

VEZI ȘI: Cîțu, nicio concluzie după discuțiile cu Kelemen Hunor și Dacian Cioloș

Premierul demis Florin Cîțu a declarat, miercuri seară, după discuțiile cu Kelemen Hunor și Dacian Cioloș, că "astăzi nu a fost nicio concluzie."

"Am spus și în această întâlnire că mi se pare normal ca cei care au declanșat criza, adică AUR, PSD și USR să vină și cu o soluție.", a adăugat Cîțu. 

Florin Cîțu a mai precizat că "am primit mandatul domnului Dacian Cioloș." "O să mai discutăm, o să vedem, dar astăzi nu a fost nicio concluzie.", a subliniat Cîțu. 

Întrebat dacă există disponibilitate de refacere a coaliției în această formulă, cu Dacian Cioloș premier, Florin Cîțu a răspuns că "astăzi suntem aici din respect pentru români... Noi vrem ca România să nu rămână în criză, dar soluția, în primul rând, trebuie să vină de la cei care au aruncat țara în criză. După aceea, vedem mai departe." (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel