Rareș Bogdan a răspuns dacă o primește pe Dăncilă la dezbaterea lui Iohannis
Autor: Roxana Neagu pe 16 noi 2019 / 13:39 | Prezidentiale 2019

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Rareș Bogdan a vorbit despre detaliile dezbaterii de marți, la Antena 3, în condițiile în care Ionel Dancă nu avea informații exacte despre stabilirea locului dezbaterii, conform sursei citate. 

SNSPA a anunțat că a ajuns la un acord cu PNL în ceea ce privește locul unde va avea loc dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. Ionel Dancă a afirmat, pentru Antena 3, că nu știe acest aspect. Rareș Bogdan a precizat că ”dl Dancă este purtătorul de cuvânt al PNL sau a fost până de curând și este în continuare, nu e schimbat, dar se ocupă de comunicarea Guvernului. (...) E un comunicat dat de SNSPA. Noi am convenit că nu vom da detalii până nu s-a convenit cu toată lumea. Dacă cei de la SNSPA au dat un comunicat oficial, mergem pe comunicatul celor de la SNSPA. (...) Dacă cei de la SNSPA așa au spus, înseamnă că vom merge acolo. Noi studiam patru locații pentru această dezbatere”. 

Întrebat dacă o vor primi și pe Viorica Dăncilă în cazul în care candidatul PSD va veni la această dezbatere, Rareș Bogdan a răspuns la Antena 3: 

”Noi am fost extrem de clari, staff-ul de campanie al doamnei Dăncilă încearcă s-o victimizeze pe această chestiune. Președintele României nu are ce să dialogheze cu această doamnă. Nu are ce să cauze dacă dezbaterea e cu jurnaliști, analiști, comentatori, pe care, la această oră, nu-i știe nimeni exact, vor fi 5-6-8, nici numărul nu este stabilit”. 

Te-ar putea interesa și ....
Prezidentiale 2019 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri