Rareș Bogdan anunță scorul lui Traian Băsescu dacă va candida la Primăria Capitalei. DEZASTRU pentru PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Traian Băsescu FOTO AGERPRES
Traian Băsescu FOTO AGERPRES
Negocierile PNL cu USR-PLUS sunt într-un blocaj. Dacă PNL face alianță doar cu USR, Traian Băsescu ar putea candida și ar putea rupe un procent uriaș din voturile de dreapta. 

Dacă va candida pentru Primăria Capitalei, fostul președinte Traian Băsescu nu ar lua un procent care să-l pună în scaunul de primar, dar va fi unul considerabil care amenință aspirațiile PNL. 

Vezi și: Negocieri EȘUATE PNL- USR în București. Rareș Bogdan, AVERTISMENT exploziv pentru ”prietenii de la USR”

Băsescu, scor uriaș la București. Frânge dreapta, în lipsa unui consens

Rareș Bogdan a spus totul în urmă cu puțin timp, la Antena 3. ”Sunt unul dintre cei care militează pentru o alianță comună cu PMP-ul lui Eugen Tomac, deoarece acolo sunt oameni foarte raționali. În cazul în care Traian Băsescu candidează, lucrurile vor arăta extrem de complicat pentru București. Dacă va candida, scorul domniei sale, pe estimările și pe măsurătorile noastre, este între 16% și 18% astăzi, iar voturile se vor fărâmița foarte mult”. 

”Luați în calcul această opțiune drept una extrem de serioasă” a spus Eugen Tomac, liderul PMP, despre candidatura lui Traian Băsescu, adăugând că ”ar fi onoare și pentru domnia sa, dar și pentru bucureșteni, ca Traian Băsescu să obțină al treilea mandat de la București”. Candidatura fostului președinte este în cărți doar dacă nu se ajunge la un acord cu PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel