Rareș Bogdan dă procentele momentului. Rezultat ÎNGRIJORĂTOR
Autor: Irina Constantin pe 02 noi 2020 / 21:21 | Sondaje

Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a dezvăluit procente cutremurătoare în contextul pandemic. 

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a dezvăluit procente incredibile despre felul în care românii s-ar raporta la pandemia de coronavirus și la măsurile restrictive luate sau avute în vedere. 

”Cercetările spun că în România 34% din populație are neîncredere în partea de coronavirus, iar 14% sunt negaționiști total.” a afirmat Rareș Bogdan, la Digi24. Liderul PNL a clarificat: ”14% sunt negaționiști total, nu cred deloc (n.r. în existența virusului), iar 34% acceptă teorii ale conspitației care vorbesc chestiuni incredibile, sunt cei 14% plus cei 20% (n.r. cei 14% sunt incluși în procentul de 34%)”. 

El consideră că de vină pentru această situație ar fi un fake news agresiv pe rețelele sociale susținut din Rusia și China, dar și o lipsă de a reuși combaterea acestui fake news. În același timp, Rareș Bogdan a mărturisit că nu se aștepta la procentul de 34%, ci la un maxim de 15%, considerând cifrele îngrijorătoare. 

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre argumentele pe care le are în fața persoanelor care susțin că virusul nu există. Atunci, președintele, pentru DCNews, a răspuns: ”Persoane care nu cred în nimic, sau nu cred în boli, sau în vaccinuri, există peste tot. Nu e un număr mare. E regretabil că nu se lasă convinși de evidențe. Este suficient să ne uităm la ce se întâmplă în spitale, la numărul mare de persoane care ajung la Terapie Intensivă, la numărul mare de decese din cauza acestei boli”. 

Sondaje Vezi toate articolele
Crossuri parteneri