Rareș Bogdan, despre Florin Cîțu: ”Controlează foarte bine Guvernul și are toată forța necesară!” Cine e ”dușmanul suprem”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan (PNL) a fost întrebat dacă „există liniște” în coaliție. 

„Sunt discuții firești. Știți cum e... Atunci când te căsătorești, trec primele săptămâni, luni, până când te obișnuiești să trăiești în aceeași casă. Cam așa suntem și noi. Sunt mult mai multe lucruri care ne apropie decât lucruri care ne despart”, a spus Rareș Bogdan, marți seară, în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3. 

„Avem o dorință de a face ceva pentru România și de a veni cu reforme”, a adăugat acesta.

De asemenea, a spus că vorbește des cu premierul Florin Cîțu. „Nu sunt tensiuni. Florin Cîțu controlează foarte bine Guvernul și are toată forța necesară pentru a impune deciziile. În spațiul public, chiar dacă au apărut câteva poziții ceva mai dure ale unor deputați, nu sunt decisive pentru buna funcționare. E vorba de maturitate, echilibru, de dorința de a participa la o guvernare care să facă lucruri pentru români”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Noi avem un singur dușman”, a continuat acesta, adăugând imediat: „Dușmanul este dacă nu vom reuși să dăm satisfacție alegătorului nostru și dacă nu vom produce performanță. Dacă nu vom face asta, va fi dușmanul suprem.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel