Rareș Bogdan, despre Renate Weber: NU am jignit în viața mea o femeie, dar... / video
Autor: Rodica Mitu pe 21 sep, 14:46 | Personalități politice
Exclusiv

Sursa foto: Agerpres

Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Luni, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a abordat subiectul, cerându-și „scuze”.

Pe fond, atacul meu la doamna Weber a fost corect. Limbajul folosit a fost excesiv și cer scuze! Deci, limbajul excesiv nu are ce căuta la un politician și cer scuze, mai ales că sunt un om care respectă femeia”, a spus Rareș Bogdan, adăugând ulterior: „Nu am jignit în viața mea o femeie. Îmi cer scuze față de doamna Weber ca femeie, în schimb gestul domniei sale de a ataca Legea pensiilor speciale...”

„Noi am tăiat pensiile speciale, nu știți cât de greu a fost, inclusiv în partid, cât de greu a fost să obținem majoritatea în Parlament. PNL, pe 28 ianuarie anul acesta, a avut inițiativa, a introdus în Camera Deputaților și Senat, și a obținut votul cu o majoritate confortabilă prin care s-au tăiat pensiile speciale, inclusiv ale magistraților! După, legea mergea la promulgare la președinte și apoi la publicare în Monitorul Oficial, iar doamna Weber, fără o explicație rațională, logică, argumentată, a făcut sesizare la Curtea Constituțională, blocând aplicarea legii”, a subliniat Rareș Bogdan. 

„Trei luni de zile, din cauza COVID-19, Curtea nu s-a întrunit. Pe 8 mai, Curtea Constituțională a hotărât că sesizarea doamnei Weber este constituțională și tot demersul nostru este anulat! Însă nu ne-am oprit aici”, a spus Rareș Bogdan. 

 

Continuarea în interviul de mai jos:

Rareș Bogdan, interviu exploziv la DC News TV

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri