Urmărește emisiunea live
Rareș Bogdan, despre Renate Weber: NU am jignit în viața mea o femeie, dar... / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Renate Weber
Renate Weber
Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Luni, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a abordat subiectul, cerându-și „scuze”.

Pe fond, atacul meu la doamna Weber a fost corect. Limbajul folosit a fost excesiv și cer scuze! Deci, limbajul excesiv nu are ce căuta la un politician și cer scuze, mai ales că sunt un om care respectă femeia”, a spus Rareș Bogdan, adăugând ulterior: „Nu am jignit în viața mea o femeie. Îmi cer scuze față de doamna Weber ca femeie, în schimb gestul domniei sale de a ataca Legea pensiilor speciale...”

„Noi am tăiat pensiile speciale, nu știți cât de greu a fost, inclusiv în partid, cât de greu a fost să obținem majoritatea în Parlament. PNL, pe 28 ianuarie anul acesta, a avut inițiativa, a introdus în Camera Deputaților și Senat, și a obținut votul cu o majoritate confortabilă prin care s-au tăiat pensiile speciale, inclusiv ale magistraților! După, legea mergea la promulgare la președinte și apoi la publicare în Monitorul Oficial, iar doamna Weber, fără o explicație rațională, logică, argumentată, a făcut sesizare la Curtea Constituțională, blocând aplicarea legii”, a subliniat Rareș Bogdan. 

„Trei luni de zile, din cauza COVID-19, Curtea nu s-a întrunit. Pe 8 mai, Curtea Constituțională a hotărât că sesizarea doamnei Weber este constituțională și tot demersul nostru este anulat! Însă nu ne-am oprit aici”, a spus Rareș Bogdan. 

Continuarea în interviul de mai jos:

Rareș Bogdan, interviu exploziv la DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel