Rareş Bogdan, discuţie cu Ludovic Orban şi Virgil Popescu despre românii plecaţi în Germania: Se ştie că erau sute din Neamţ şi Suceava?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a anunţat că a avut o discuţie cu Ludovic Orban, dar şi cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, pe tema românilor care au plecat la muncă în Germania de pe aeroportul din Cluj Napoca. 

"Eu am avut azi o discuţie cu Ludovic Orban. M-a sunat şi mi-a spus că nu are cum să îi oprească să plece. Am vorbit şi cu Virgil Popescu. Nu zic să îi oprim, e dreptul fiecăruia să plece, dar hai să găsim nişte soluţii să îi ţinem pe oamenii ăia aici. Se poata asta? În plus, din cei 2000 de acolo, ştiţi că 700 erau din Neamţ şi din Suceava?", a spus Rareş Bogdan la Antena 3. 

Europarlamentarul a mai avut o reacţie dură astăzi, pe acest subiect. 

"Suntem nebuni chiar toți în țară asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni în Aeroportul Cluj! Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm Agricultură românească. Aici, producătorii și cultivatorii duc lipsa de forță de muncă și noi ne trimitem forță de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine ar fi, nu cred că este ok. Trebuie găsite alte soluții. Și Nuuuu în Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost în epicentrul infectărilor cu COVID-19. Mai bine chemați marii agricultori români și producători/cultivatori și analizăm dacă le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 euro, care reprezintă chiriile și cheltuielile, că nu sunt oamenii acasă, și ne dezvoltăm în sfârșit Agricultura!!!!!! Nu putem să importăm în continuare pătrunjel, ceapă, cartofi, usturoi și drojdie! Părem imbecilii planetei. Și încă ceva, BLOCAȚI acum exportul de cereale și făină! În ultimele 3 săptămâni au fost exportate cantități uriașe de făină și cereale prin Portul Constanța" a fost mesajul inițial al lui Rareș Bogdan.

VEZI ŞI Rareș Bogdan acuză o BĂTAIE DE JOC: Părem imbecilii planetei. Nou mesaj după ieșirea explozivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel