Rareș Bogdan îl refuză pe Marcel Ciolacu: Nu guvernăm cu hoții
Autor: Irina Constantin pe 18 ian, 12:37 | Guvern

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, în calitate și de prim-vicepreședinte al partidului, îi răspunde lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, la propunerea cu privire la un guvern de uniune națională până la alegerile parlamentare la termen. 

”Nu guvernăm cu hoții. Cu cei care și-au bătut joc de banul public, care au jefuit bugetele statului și au promovat oameni în guvernare exclusiv pe baza de carnet de partid și pile, oameni inompetenti., aculturali, lipsiți de profesionalism. Avem o viziune de dreapta pentru guvernarea acestei țări în care ne bazăm pe investiții și dezvoltare, dânșii sunt axați exclusiv pe gestionarea sărăciei. Ultimii 7 ani în care au guvernat România într-un fel sau altul au fost tragici pentru această țară, nu avem cum să gândim politici publice și dezvoltarea României cu niște oameni a căror viziune de dezvoltare pur și simplu nu există”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, pentru Mediafax.

Liderul PNL a continuat: ”Nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept și au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană și SUA și care până la această oră nu au recunoscut că au greșit. Nu suntem dispuși să stăm alături de Oprișan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguța, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene. Am văzut de ce sunt în stare, rămân un pericol pentru democrația reprezentativă și drumul european al acestei țări”.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri