Rareș Bogdan, în criza COVID-19: Doar bunul Dumnezeu ne mai poate salva în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan
Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că demisia lui Victor Costache vine după o eroare de înțelegere și avertizează asupra posibilității răspândirii coronavirusului în România, după modelul Suceava.

Rares Bogdan mai crede că și în București s-ar fi putut face ceva, dacă banii primăriei ar fi fost investiți mai bine:

”Îmi pare foarte rău că nu l-am sunat pe fosul ministru Costache. Am să-l rog să iasă public și să spună că s-a pripit cu declarația aceea. Am primit mii de mesaje pe Facebook, în care eram întrebat dacă Guvernul este doar guvernul bucureștenilor. Și asta fost o primă problemă, că s-a creat o discriminare între bucureșteni și restul orașelor României”, a spus Rareș Bogdan.

Posibila cădere a sistemului de sănătate

”Apoi, doamna Firea, dacă ar fi investit bani, în loc de panseluțe și jocuri de lumini, în spitalele Bucureștiului, dacă ar fi făcut spitalul republican, ar fi fost altfel apreciată. Doamna Firea n-a făcut aceste lucruri, dar ne spune că face 15.000 de teste. Haideți să ne uităm unde sunt epicentrele, să ne uităm ce facem cu Suceava, care trebuie ajutată în acest moment absolut cumplit, să nu mai existe atacuri politice meschine. Să ne gândim câte epicentre ca Suceava pot să apară în următoarea perioadă și să ne rugăm la Dumnezeu, că dacă Statele Unite, cu cel mai performant sistem de sănătate, clachează și în New York, la 7000 de aparate de respirate, guvernatorul statului vorbea despre posibila cădere a sistemului de sănătate, gândiți-vă că doar bunul Dumnezeu ne mai poate salva în România. Eu cred că ar trebui să ne gândim cum cumpărăm aparate PCR, mai ales că testele rapide nu sunt recomandate”, a mai spus Rareș Bogdan, la Realitatea Plus, joi seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel