Rareş Bogdan, SCUT în faţa colegilor şi adversarilor pentru Florin Cîţu. "Voi ataca PUBLIC şi VIOLENT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rareş Bogdan şi Klaus Iohannis, apărătorii lui Florin Cîţu
Rareş Bogdan şi Klaus Iohannis, apărătorii lui Florin Cîţu
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, anunţă că va reacţiona "public şi violent" în faţa oricui îndrăzneşte să îl saboteze pe premierul Florin Cîţu, indiferent dacă este vorba de cineva din afara sau din interiorul PNL.

"Eu sunt un lider destul de important în PNL şi destul de vocal şi pot spune că îl susţin total pe Florin Cîţu în acţiunile sale de reformă. De asemenea, există un personaj mult mai important decât mine şi cu mult mai multă forţă decât mine care se află în spatele lui Florin Cîţu, şi acela se numeşte Klaus Iohannis.

(...) Nu voi ezita să lansez atacuri şi împotriva partenerilor şi împotriva propriilor mei colegi dacă guvernarea nu va merge bine şi dacă Florin Cîţu nu va fi sprijinit. Eu sunt unul dintre care l-au propus pe Florin Cîţu prim-ministru. Cred foarte mult în intenţiile lui bune şi politica lui reformistă pentru România. Ştiu că se bucură total de sprijinul preşedintelui. Aşa că dacă cineva va încerca să îl boicoteze pe Florin Cîţu, înainte ca Florin să se ocupe de acea persoană, nu voi ezita să îl atac public şi violent pe cel care va face asta. Repet, Florin Cîţu e un băiat care, spre deosebire de mulţi alţi premieri ai României, are cunoştinţe financiare solide, chiar dacă experienţa politică e mai redusă. E un om de care România are nevoie azi", a declarat Rareş Bogdan la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel