Rareș Bogdan: ”Sunt îndurerat! Nu vă pot spune că, după ședință, va ieși fum alb!” Propune vot de susținere pentru Cîțu
Autor: Rodica Mitu pe 19 apr, 10:34 | Personalități politice

Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan va propune un vot de susținere pentru premierul Florin Cîțu.

Coaliţia de guvernare urmează să se reunească, luni, în prima şedinţă de la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Premierul Florin Cîţu anunțase iniţial că interimatul va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna, însă acesta a refuzat. Ulterior, prim-ministrul a preluat el interimatul la conducerea Ministerului Sănătăţii. Liderii USR PLUS au criticat decizia de revocare din funcţie a lui Vlad Voiculescu luată de premierul Florin Cîţu, susţinând că a fost unilaterală. 

Rareș Bogdan, declarații luni dimineață

„Credem că oamenii din țara aceasta merită mai mult. Atunci cu adevărat trebuie să ne înțelegem. Eu am privit acuzațiile. M-au îndurerat! Cred că, uneori, ar trebui să fim mai calmi atunci când stăm în aceeași construcție politică. Noi nu avem o altă construcție politică posibilă. (...) Sper ca lucrurile să se calmeze, însă nu vă pot spune că, în seara aceasta, după coaliție, va ieși fum alb, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia”, a spus Rareș Bogdan. 

„Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece”, a subliniat Rareș Bogdan.

„Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România”, a continuat Rareș Bogdan. „Eu voi propune și un vot de susținere pentru Florin Cîțu, pentru a se vedea extrem de clar că suntem în jurul lui”, a anunțat acesta. 

 

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri