Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Declarație HALUCINANTĂ la sediul SIIJ
Autor: Andrada Oana pe 07 iul, 23:54 | Justiție

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, la aproape un an de la dispariție. În urma audierilor de marți de la sediul SIIJ, a ieșit la iveală o informație tulburătoare.

Printr-o postare pe Facebook făcută marți seară, Alexandru Cumpănașu a povestit ce a declarat Nicolae Mirea, fost șef al Poliției, la sediul Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. 

Conform celor transmise de Alexandru Cumpănașu, Nicolae Mirea a spus la audieri că, în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 22:00, s-a identificat proprietarul numărului de telefon de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112: Gheorghe Dincă. 

Inițial, a susținut Mirea, a fost identificată o cartelă prepay. După verificări, Poliția a concluzionat că figura, de fapt, ca abonament al inculpatului Gheorghe Dincă. Ce schimbare aduce această informație? 

„Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dincă este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o oră la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dincă s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112, în viziunea familiei, se impunea verificarea deîndată a proprietarului acelui număr de telefon”, a scris Alexandru Cumpănașu. 

Te-ar putea interesa și ....
Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri