Raul Gonzales ar putea antrena în Bundesliga, nu la Real Madrid
Autor: Florin Răvdan pe 08 mai, 02:59 | Fotbal

Facebook Raul Gonzales

Raul Gonzales, antrenorul echipei secunde a lui Real Madrid, este dorit pe banca unei echipe din Bundesliga. Asta deşi sunt zvonuri care spun că antrenorul ar putea să îi ia locul lui Zinedine Zidane pe banca madrilenilor. 

Potrivit publicației Goal, fostul mare atacant e dorit și în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt. Raul (43 de ani) a avut o experiență ca jucător în Bundesliga, la Schalke, în perioada iulie 2010 - iulie 2012, așa că cei de la Frankfurt sunt convinși că spaniolul este familiarizat cu ceea ce înseamnă Bundesliga.

În acest moment, Raul antrenează echipa secundă a lui Real Madrid și are ca țintă promovarea în Liga a doua din Spania.

Dacă ar fi numit antrenor la Real Madrid, Raul ar urma drumul actualului antrenor, Zinedine Zidane, care a pregătit mai întâi tot echipa a doua a Realului.

Însă Eintracht Frankfurt l-a monitorizat pe Raul de peste un an, iar discuțiile au început deja chiar înainte ca fostul atacant să fie contactat de Real Madrid.

Raul, legenda lui Real Madrid

 

Ca jucător, Raul a fost o emblemă a lui real Madrid. Crescut la grupele de copii și juniori ale clubului, Raul a jucat la Madrid aproape toată cariera, din octombrie 1994 până în iulie 2010, timp în care a adunat 741 de meciuri și 323 de goluri.

Zidane mai are contract cu Real Madrid până în iunie 2022, însă zvonurile spun că s-ar fi săturat de stresul din ultima vreme, scrie digisport.ro.

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri