Război FALS la locale? ȘTIRE despre CANDIDAȚI, spulberată și din PNL, și din PSD. ”Nici la mine în SAT, nici nicăieri!”
Autor: Roxana Neagu pe 22 mai, 16:51 | Partide politice
Exclusiv

Un război la alegerile locale s-a încheiat înainte să înceapă, deci nu a existat. Îl infirmă și PSD, și PNL.

Astăzi a apărut știrea că Monica Anisie ar fi candidat PNL la alegerile locale la Sectorul 2 și s-ar lupta pentru Primărie cu Aurelian Bădulescu, proaspăt înscris în PSD Sector 2. 

Monica Anisie e dată, din nou, în cărți pentru Primăria Sectorului 2, din partea PNL, conform unor zvonuri vehiculate în presă. Contactată de dcnews.ro, ministrul Educației ne-a declarat că nu s-a schimbat nimic de la ultima discuție. ”Vă infirm știrea, nu candidez la nicio Primărie, nici la Sectorul 2, nici la mine în sat, unde locuiesc, nicăieri” ne-a declarat Monica Anisie. Întrebată despre aceste informații care se tot vehiculează cu privire la candidatura sa, ministrul a subliniat că nu știe de unde până unde apar aceste zvonuri: ”Vă spun foarte sincer”. 

De celaltă parte, se vehiculează că din partea PSD ar candida Aurelian Bădulescu, viceprimar al Municipiului București, care s-ar fi înscris în PSD Sector 2 și ar fi și susținut pentru a fi primar. Contactat de DCNews, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, ne-a declarat că nu are informații despre înscrierea lui Aurelian Bădulescu în PSD Sector 2. În același timp, a susținut că ”listele pentru alegerile locale nu sunt făcute”. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri