Război între Gică Hagi şi Anamaria Prodan. "El e rege, dar şi eu sunt regină. N-au mamă, n-au tată"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Anamaria Prodan continuă războiul cu Gheorghe Hagi, patronul şi deja fostul manager al clubului Viitorul Constanţa. 

”Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite.

Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei”, a spus impresara, potrivit Pro Sport.

"El e rege, dar şi eu sunt regină"

”Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, el este legendă, este 'rege', dar și eu sunt legendă și 'regină', sunt Anamaria Prodan.

Spun exact realitatea, fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine nouă”, a adăugat reprezentanta celor de la Hermannstadt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel