Război PNL - USR. Emanuel Ungureanu sare la Rareș Bogdan. ”Nu îi mai lăsăm la FURAT”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Emanuel Ungureanu
foto Facebook Emanuel Ungureanu
Pare a fi război total între USR și PNL. Emanuel Ungureanu acuză PNL că ar dori refacerea unei alianțe cu PSD, după ce USR le-ar fi închis ”robinetul”. 

”Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!” scrie Emanuel Ungureanu, pe Facebook acolo unde acuză că ”Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc. Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.”

Deputatul USR PLUS de Buzău îl acuză pe europarlamentarul PNL că a deținut o firmă prin care a deținut și un ziar în Cluj Napoca, firmă prin care, scrie Emanuel Ungureanu, Rareș Bogdan ”a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat”. 

”Le-am închis robinetul cu bani”

Mesajul lui Emanuel Ungureanu pare a fi unul de defensivă dacă ne uităm că el explică, în continuare: ”De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.”

Mai mult, el lansează ipoteza că PNL ar dori refacerea unei ”alianțe dragi” cu PSD și avertizează: ”peneliștii vor avea viață grea cu noi.”

”Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis. Asta este viața. Gata cu hoțiile!” mai scrie Emanuel Ungureanu, pe lângă alte trimiteri despre Rareș Bogdan. 

Europarlamentarul PNL nu a comentat acuzațiile lui Emanuel Ungureanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel