Râzi de mori. Cîțu, anunțul anului: „Dragi români”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Florin Cîțu a avut un nou tip de discurs după ce s-a aflat că există două dosare pe numele său.

*Acest videoclip este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Pentru a vă informa în legătură cu declarațiile premierului, puteți accesa acest LINK.

Ludovic Orban a plecat de la ședința coaliției să se pregătească pentru o emisiune

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a dezvăluit că a plecat de la şedinţă înainte ca aceasta să se termine. "Ca să mă pregătesc pentru emisiune", a explicat Orban.

"A fost o şedinţă în care s-au discutat probleme de guvernare. Despre rectificarea bugetară...", a povestit Ludovic Orban. "Dar despre problema de imagine a Guvernului şi a premierului s-a discutat azi?", a fost întrebat, la Realitatea PLUS, Ludovic Orban. "Eu am plecat un pic mai repede, ca să mă pregătesc pentru emisiune", a spus Orban.  Totodată, Ludovic Orban a spus că Dacian Cioloş nu a participat la această şedinţă

Orban: Atunci mi-am pus un semn de întrebare legat de Cîţu

Ludovic Orban a vorbit despre momentul în care a început să-şi pună întrebări legate de Florin Cîţu.

Ludovic Orban a vorbit, luni seara, la Realitatea PLUS, despre momentul în care, instalat în fotoliul de premier, Florin Cîţu a început să schimbe oamenii pe care preşedintele PNL îi pusese, anterior, atunci când el era prim-ministru, în funcţie. 

"A făcut-o în ianuarie. Mi-a dat afară... adică a dat afară nişte colegi de partid din funcţiile de consilier de stat, de şef al Corpului de Control. Nu am nimic împotrivă să vrei să-ţi formezi echipa ta. Dar când tu ai nişte colegi de partid care ocupă nişte funcţii publice care, culmea, au fost susţinuţi de preşedintele PNL când ocupa poziţia de premier, tu nu ai voie să arunci un blam public asupra colegilor tăi, demiţându-i fără măcar să le dai un telefon. Orice demitere dintr-o funcţie de secretar de stat, de consilier de stat, te întreabă oamenii: 'dar ce ai făcut? cu te ai greşit, de ce te-a demis ăla din funcţie?'. Nu aşa se face!  În mod normal îl chemi pe om, îi spui... (...) Ca să nu spun că nu m-a informat pe mine. Despre asta era vorba. Acela a fost primul moment în care mi-am pus primul semn de întrebare mare legat de onestitatea colaborării. Nu poţi să dai afară oameni care se află în funcţii importante, care sunt colegi de partid, fără să-i informezi, fără să le dai şansa de a avea un exit onorabil. Nu mai zic că în mod normal trebuia să le ofere altceva", a spus Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel