Răzvan și Dani au dat LOVITURA. Antena 1, anunțul momentului
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
A fost făcut anunțul zilei la Antena 1! 

”Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani din prima şi din a doua zi de Paşte s-au impus ca lider de audienţă.” a anunțat Antena 1. 

”Astfel, în prima zi de Paşte, telespectatorii au petrecut ziua de Sărbătoare alături de familia Super Neatza. Conform Kantar Media, în intervalul 10:00 -12:59, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 17.6% cota de piaţă.” anunță sursa citată. 

Şi în a doua zi de Paşte, românii au dat startul distracţiei alături de matinalul de la Antena 1. ”Ediţia specială de Sărbătoare în care Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand i-au avut musafiri în ograda lor de la ţară pe orăşenii Dani, Ramona, Bianca şi Ristei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Conform Kantar Media, în intervalul 08:00 – 12:00, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă” arată comunicatul de presă.

Şi în mediul urban, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor, obţinând un rating mediu de 3.4 puncte şi 17.9% cota de piaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel