Răzvan și Dani, replici TARI. ”Băi, băiatule, dansai la semafor”/ ”E în perioadă de ȘOC”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ce au discutat Răzvan și Dani, în emisiunea de la Antena 1, în văzul tuturor? Emisiunea a început minute bune mai târziu. 

Răzvan și Dani au început emisiunea de astăzi vorbind despre viața ieftină din Bali. ”Scump e doar biletul de avion” a spus Răzvan.  În timpul replicilor amuzante, Răzvan a reamintit că sâmbătă face 40 de ani și se duce să-și ia velierul: ”Ne vedem în insulele Papagale”. Dani a întrebat la ce vârstă se ”pensionează” din acest ”sport”, adică din televiziune. ”Eu sunt pensionat de cinci ani” a răspuns, amuzat, Răzvan. ”Arăți, dar nu credeam” a venit replica lui Dani. 

Replicile amuzante au continuat. Răzvan a profitat că a găsit un loc unde Dani nu a fost în vacanță, respectiv în Bali, și a povestit toate culisele locale.

”Păi dacă-ți dau pașaportul meu, înveți geografia” i-a spus Dani lui Răzvan. 

Răzvan nu s-a lăsat învins de această replică și a răspuns: ”Băi, Dănuțule, când te-am luat și te-am adus la București, dansai la semafor, că ai crezut că-i discotecă, termină cu prostiile. Marco Polo, unde ești?”. 

Minute bune au ținut replicile amuzante ale celor doi realizatori de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. 

”E în perioadă de ȘOC”

Dani s-a lăsat păgubaș și a spus: ”Haideți să începem emisiunea”. ”Șterge-te de sânge la nas și apoi continuă” i-a spus Răzvan. ”Clar, azi nu e ziua noastră, îmi cer scuze, e și în perioadă de șoc (n.r. Răzvan), face 40 de ani cu mult înaintea mea și asta l-a luat.”

Și Dani face 40 de ani, dar peste două săptămâni. 

”Două săptămâni e enorm, în două săptămâni pornesc războaiele, cade meteoritul, poți să mori. Dacă tu mori la 40 și eu la 39, ce o să scrie pe piatra funerară, că bănuiesc că ne îngropați în același sicriu? Răzvan și Dani, că e mai ieftin, ca la salariu. Ce-i drept, la Răzvan o să vină mai multe să plângă, dar să plângeți și la mine”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel