Răzvan Simion și Daliana Răducan, declarații despre căsătorie și copil
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Instagram @daliana.raducan
Foto: Instagram @daliana.raducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre schimbările din viața lor și au răspuns la două întrebări legate de căsătorie și copil.

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu bine sudat și ultimul pas făcut a fost să se mute împreună. Urmează să se căsătorească? Ce zic de copil? - erau două dintre întrebările la care fanii așteptau răspuns. 

Întrebată dacă a redecorat casa lui Răzvan, Daliana a spus că l-a primit în viața ei pe prezentatorul de la Antena 1 "cu arhitectura proprie." "Lucrăm să ne construim spațiul ideal… Oscilăm între zona urbană și ceva mai retras de zgomotul orașului.", a adăugat ea. 

Nu știm încă dacă Daliana și Răzvan plănuiesc să își unească destinele, dar știm ce cred despre asta. "Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos.", a fost răspunsul celor doi, după ce au fost întrebați dacă au discutat despre căsătorie și ce părere au. 

Când i s-a amintit că, în timpul emisiunii, într-un dialog cu Dani Oțil, a declarat că se gândește la încă un copil, Răzvan Simion a răspuns zâmbind: "Copilul nu e un gând, e un fruct."

Ulterior, Daliana și Răzvan au mai spus că "amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim."

Ce au învățat unul de la celălalt? "Am înțeles cât de important este să ai alături persoana potrivită și că cele mai frumoase lucruri se trăiesc în doi.", a spus Daliana. 

"Daliana m-a făcut să descopăr resurse pe care nu știam că le am.", a adăugat Răzvan, potrivit VIVA!.

"Șansa mea a fost să îi văd sufletul și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte"

"Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește) L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze", a spus Daliana Răducan pentru VIVA!.

"Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă", a mai spus aceasta.

Anul trecut, la început de septembrie, Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost surprinși împreună, la Istanbul. Pare-se că acea vacanță "a marcat începutul relației". Și potrivit celor spuse de ei, începutul relației a fost unul plin de pasiune. Cei doi și-au confirmat relația la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel