Răzvan o compară pe Ramona cu Guvernul României. Nici Florin Călinescu n-a scăpat. Ironie usturătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Răzvan Simion
foto Facebook Răzvan Simion
Iată cum a ajuns Ramona Olaru să fie comparată cu ”Guvernul României”.

”Ești un fel de Guvernul României, faci un dans așa să nu ne prindem noi că ați făcut alianțele.” a fost remarca lui Răzvan Simion la adresa Ramonei Olaru, în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. 

Deși temperaturile sunt scăzute, Ramona Olaru dansează și încântă telespectatorii pentru a atrage atenția, deși pentru scurt timp, de la temperaturile scăzute din termometre. Asta a subliniat și astăzi, în emisiunea matinală de la Antena 1, dar Răzvan Simion i-a atras atenția că fix așa face și Guvernul României, un dans pentru a nu ne prinde noi, românii, că totul este strategie. 

Vezi și: CINCI SCENARII în criza PNL - USR, după ce Iohannis l-a nominalizat pe Cioloș premier

Dar se pare că reacțiile lui Răzvan Simion nu sunt pe placul tuturor telespectatorilor. De exemplu, o doamnă i-a scris să nu mai mulțumească ”toată ziua bună ziua” reporterilor din teren. ”Mai schimbă” i-a scris telespectatoarea nemulțumită de... mulțumiri, a dezvăluit matinalul.

”Dacă erai Florin Călinescu, coborai la prima”, aluzie la plecarea de la PRO TV la PrimaTV

Și dacă cineva credea că scapă de remarcile lui Răzvan Simion, acel cineva n-a fost astăzi Florin Călinescu. După ce Dani Oțil se întreba cum a reușit singur Florin Călinescu să-și realizeze emisiunile, ca apoi să spună că desigur, dacă era singur (fără Răzvan Simion și Raluca Olaru), reușea și el, Răzvan i-a subliniat că dacă era și el ca Florin Călinescu ”coborai la prima (n.r. Florin Călinescu a plecat de la Pro TV la PrimaTV)”. Remarca e una usturătoare, dacă ne uităm că nu urca, ci cobora la... prima.

Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1. Dani Oțil, replică acidă: Nu e glumă!

Dani Oțil a povestit cum a reușit Ramona Olaru să îi impresioneze la primul ei interviu, care a avut loc cu opt ani în urmă. Dezvăluirea făcută de Dani Oțil a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii.                          

"A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut", a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel