RB Leipzig, condusă dintr-un penalty controversat, a câştigat în ultimul minut cu Monchengladbach
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach a fost cel mai spectaculos meci al etapei a 23-a din Bundesliga. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+4, după ce la pauză au fost conduși cu 0-2.

Singura echipă care momentan mai poate pune probleme lui Bayern Munchen în cursa spre titlu în Bundesliga, RB Leipzig, de altfel surpriza sezonului în Germania, a învins sâmbătă pe Borussia Mönchengladbach, cu 3-2, în etapa a 23-a din Bundesliga.

Ocupanta locului secund în campionat s-a văzut condusă cu 0-2, după numai 19 minute, oaspeții marcând prin Hofmann (min. 6, dintr-un penalty controversat) și Thuram (min. 19).

Revenire de senzaţie

La revenirea de la vestiare, Leipzig a marcat primul gol în minutul 50, dar acesta a fost anulat după consultarea sistemului VAR, din cauza unui henț. Gazdele au continuat să preseze și în minutul 57 au redus diferența prin golul lui Nkunku, găsit nemarcat în careu, de unde a șutat sub transversală.

Peste 10 minute Leipzig a egalat cu un șut bine plasat de Poulsen la rădăcina bării porții adverse.

Golul victoriei gazdelor a fost reușit în minutul 4 al timpului de joc suplimentar, de Alexander Sorloth. Emil Forsberg (RB Leipzig) a mai marcat peste un minut, însă golul a fost anulat pentru offside.

Leipzig ajunge la cota 50, la doar 2 puncte în spatele liderului Bayern Munchen, și așteaptă un eventual pas greșit făcut de campioni, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel