Reacția lui George Puşcaş, fotbalistul lui Reading, după afirmațiile tehnicianului lui Cardiff, Neil Warnock
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
George Pușcaș, gol pentru Reading. foto: www.readingfc.co.uk
George Pușcaș, gol pentru Reading. foto: www.readingfc.co.uk
George Puşcaş, fotbalistul lui Reading, nu este afectat de comentariile făcute de antrenorul lui Cardiff City, Neil Warnock, după ce atacantul român a reuşit dubla în meciul de duminică dintre cele două echipe (3-0), din divizia a doua a campionatului de fotbal al Angliei, scrie ziarul Reading Chronicle. 

Venit în această lună la Reading, George Puşcaş a preferat să ignore comentariile lui Warnock, potrivit căruia internaţionalul român este un jucător 'prea scump'. Tehnicianul lui Cardiff a recunoscut recent că s-a gândit în această vară să-l aducă pe român de la Inter Milano la formaţia sa. Warnock a spus că Puşcaş este un fotbalist prea scump şi 'a vrut prea mult'.

Puşcaş, cea mai scumpă achiziție a clubului Reading din Liga a 2-a din Anglia

Puşcaş a devenit cel mai scump jucător achiziţionat vreodată de Reading şi a răsplătit imediat încrederea pe care i-a arătat-o clubul, înscriind un gol în meciul cu Wycombe Wanderers din Cupa Ligii engleze, câştigat cu 4-2 după loviturile de departajare, apoi o dublă împotriva lui Cardiff. Primul său gol în meciul de duminică a venit după o cursă de aproximativ 50 de metri. Puşcaş nu s-a arătat afectat de declaraţiile lui Warnock: 'Nu trebuie să mă gândesc la ce spune lumea. Mă concentrez la ce se întâmplă pe teren şi să o ajut pe Reading să dea goluri şi să câştige meciuri. Las lumea să vorbească.'

'Este cu adevărat valoros'

Site-ul Football League World estimează că Puşcaş ar putea fi una din cele mai bune achiziţii din actualul sezon al Championship. 'Pe umerii săi a existat o povară a aşteptărilor pentru a justifica suma ridicată plătită de Reading pentru el către finalul perioadei de transferuri. E clar însă că el este cu adevărat valoros, ceea ce ar putea s-o ajute pe Reading să urce foarte rapid în clasament. Puşcaş nici măcar nu este în cea mai bună condiţie fizică, iar dacă poate juca mai bine, atunci ar putea fi unul dintre transferurile sezonului la acest nivel, iar Royals (Reading - n. r.) vor avea un jucător excelent pe care-l aşteaptă un viitor strălucit', scrie site-ul. Reading a obţinut duminică primele sale puncte în Championship şi se află pe locul 17, din 24 de echipe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel