Reacția lui Hazard (Real Madrid) a provocat un imens scandal după eliminarea 'galacticilor' în fața lui Chelsea din semifinalele UCL / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Reacția lui Hazard (Real Madrid) a provocat un imens scandal după eliminarea în fața lui Chelsea din semifinalele UCL
Reacția lui Hazard (Real Madrid) a provocat un imens scandal după eliminarea în fața lui Chelsea din semifinalele UCL
Chelsea s-a calificat meritat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, la Londra, în manşa secundă a semifinalelor. 

După 1-1 la Madrid, londonezii au câştigat pe teren propriu prin golurile înscrise de Timo Werner (28) şi Mason Mount (85). Însă Eden Hazard este protagonistul unui scandal imens la Madrid, izbucnit după eliminarea ”galacticilor”.

Belgianul, folosit titular, dar evoluând modest, a fost surprins la finalul meciului de pe 'Stamford Bridge' bucurându-se alături de ex-colegii de la Chelsea.

Comentariile fanilor lui Real Madrid nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, fiind extrem de indignați de atitudinea jucătorului, care nu părea deloc afectat de eliminarea din Champions League.

VIDEO:

'Hazard a celebrat victoria lui Chelsea!', 'Sper că azi va fi scos tricoul cu numărul 7', 'Niciodată nu a fost atât de fericit ca după eliminarea din semifinalele Champions League!' sunt câteva din reacțiile fanilor madrileni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel