Real Madrid - Liverpool, în sferturile Champions League. Reeditare a finalei din mai 2018
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Primul duel din sferturile UEFA Champions League dintre Real Madrid și Liverpool se va disputa în această seară, de la ora 22:00, pe stadionul Alfredo Di Stefano din Valdebebas, Madrid.

Potrivit BBC Sport, încă de la tragerea la sorți, toată lumea s-a dus cu gândul la finala din 26 mai 2018, când madrilenii au câștigat al treilea trofeu consecutiv. Starul serii, Mohamed Salah, a ieșit după doar 30 de minute fiindcă a suferit o accidentare la umăr, după o intrare dură a lui Sergio Ramos. Spaniolii au câștigat cu 3-1 datorită golurilor lui Karim Benzema și Gareth Bale, dar și a greșelilor portarului de atunci al lui Liverpool, Loris Karius.

Cele două echipe au rămas aproximativ aceleași în ultimii trei ani, adică 9 din cei 11 titulari ai fiecărei formații au rămas la cluburile lor. Totuși, trei protagoniști ai finalei din 2018 nu vor evolua diseară: Sergio Ramos este accidentat și nu va putea să-l accidenteze pe Salah, Gareth Bale nu va mai înscrie din foarfecă fiindcă este împrumutat la Tottenham Hotspur, în timp ce Karius nu va mai fi în poartă să arunce mingea direct în piciorul lui Benzema.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel