Real Sociedad - Manchester United, tur 16-imi Europa League. Solskjaer anunță vești proaste despre Pogba
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Real Sociedad - Manchester United, tur 16-imi Europa League. Solskjaer anunță vești proaste despre Pogba
Real Sociedad - Manchester United, tur 16-imi Europa League. Solskjaer anunță vești proaste despre Pogba
Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a anunţat miercuri că mijlocaşul francez Paul Pogba, accidentat la coapsa dreaptă, nu va reveni pe gazon în această lună, transmite presa internaţională. 

'Paul a început tratamentul. Nu va juca în februarie, asta e sigur. Va trebui să mai aşteptăm câteva săptămâni înaintea de a-l vedea pe Paul, asta e sigur', a explicat norvegianul.

El a făcut aceste declaraţii într-o conferinţă de presă înaintea meciului de joi cu echipa Real Sociedad, din turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League, care va avea loc la Torino din cauza restricţiilor de circulaţie impuse de guvernul spaniol pentru a împiedica răspândirea noilor variante de coronavirus. Pogba a fost înlocuit în finalul primei reprize a întâlnirii cu Everton de pe 6 februarie.

De asemenea, Solskjaer a indicat că Edinson Cavani şi Donny van de Beck nu vor face deplasarea pentru meciul cu Sociedad, din cauza unor probleme musculare, în timp ce Anthony Martial şi Scott McTominay sunt incerţi şi doar în dimineaţa partidei se va şti dacă sunt apţi de joc.

Tehnicianul a spus că l-ar putea folosi joi pe mijlocaşul spaniol Juan Mata, care a jucat puţin în acest sezon. În altă ordine de idei, Solskjaer a remarcat că atacanţii săi au marcat prea puţin în acest sezon. United este cea mai prolifică echipă din Premier League, cu 50 de goluri în 24 de meciuri, însă principalii săi atacanţi, Edinson Cavani, Marcus Rashford şi Anthony Martial, au împreună doar 18 goluri.

Golgheterul echipei este mijlocaşul Bruno Fernandes, cu 14 reuşite. Foarte tânărul Mason Greenwood, 19 ani, a atras atenţia în sezonul trecut, izbutind 10 goluri, însă a punctat o singură dată în actuala ediţie din Premier League. Greenwood a spus că poate evolua pe orice post într-o linie de atac cu trei jucători, iar în opinia lui Solskjaer el poate fi chiar un număr 10, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel