Record de cazuri COVID-19 în România. Dr. Virgil Musta, avertisment: "Nu avem altă şansă"
Autor: Florin Răvdan pe 16 sep, 13:11 |  Coronavirus

Dr. Virgil Musta, şeful secţiei de boli infecţioase de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, lansează un nou avertisment, după un nou record al infectărilor cu coronavirus în România, peste 1700 de cazuri. 

"Directorul OMS a tras un semnal de alarmă, din cauza faptului că numărul de cazuri creşte din nou în lume, la fel şi numărul deceselor. OMS atrage atenţia că dacă avem această delăsare, nu vrem să respectăm regulile, ţinem cont de conspiraţii, pandemia va creşte şi va creşte peste tot în lume şi va crea mari probleme, atât de sănătate, cât şi economice. Deja sunt probleme economice importante peste tot, şi nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla dacă lumea nu va respecta regulile. Nu avem altă şansă decât să avem o nouă normalitate, în care să respectăm regulile de bază", a declarat Virgil Musta la Antena 3. 

În ultimele 24 de ore, 1713 români au fost depistaţi ca infectaţi cu coronavirus. Acesta este cel mai mare număr de infectări din România, de la startul pandemiei, în 24 de ore. 

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri