Record de infectări cu coronavirus. ALDE atacă DUR Guvernul: Habarnism şi cinism. Deciziile ne costă pe toţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
ALDE critică în termeni duri Guvernul Orban după ce România a atins un nou record al numărului de infectări zilnice. În ultimele 24 de ore, 2958 de români au fost depistaţi ca infectaţi cu coronavirus. 

"Numărul record de infectări este consecința directă a habarnismului și cinismului de care Guvernul PNL a dat dovadă în toată această perioadă!Li s-a spus să amâne deschiderea școlilor și s-au făcut că nu aud. Li s-a spus să amâne alegerile locale, dar interesul politic a fost mult prea mare pentru PNL.

Guvernul PNL nu a ascultat de nimeni, nici de specialiști, nici de cadrele medicale. Responsabilitatea efectelor acestor decizii le aparține întru totul! Și când văd că lucrurile le-au scăpat de sub control îi pedepsesc pe români, impunând noi restricții și amenzi, dar și pe reprezentanții mediului economic, închizând sectorul #HoReCa. Însă, când își va asuma Guverrnul #PNL și responsabilitatea pentru propriile acțiuni?

Când va recunoaște Guvernul PNL că persoanele din categoriile vulnerabile au fost expuse îmbolnăvirii din cauză că nu le-au acordat măștile gratuite promise? Când va recunoaște președintele Iohannis că Guvernul Lui a gestionat catastrofal această criză? Toate deciziile luate de #Guvern din ambiție și din interes electoral ne costă acum pe toți!", au scris cei de la ALDE pe Facebook. 

Numărul record de infectări este consecința directă a habarnismului și cinismului de care Guvernul PNL a dat dovadă în...

Publicată de ALDE - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel