Referendum, semnături împotriva lui Armand. Ciolacu, anunțul serii
Autor: Rodica Mitu pe 10 iun, 22:28 | Personalități politice

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, joi seară, despre referendumul cu privire la demiterea lui Clotilde Armand.

După ce, recent, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul va susține orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 al Capitalei, joi seară a făcut noi declarații: „Am anunțat foarte clar că, din acest moment, PSD susține orice acțiune cetățenească pentru strângerea semnăturilor!”

„Vă anunț că aceste semnături au și pornit să fie strânse. Și vor fi strânse”, a subliniat Marcel Ciolacu. Semnăturile sunt „în primul rând, pentru referendum în Sectorul 1. Trebuie strânse 52.000 de semnături”, a precizat președintele PSD. 

„Eu sunt convins că aceste semnături vor fi strânse”, a conchis Marcel Ciolacu.

Declarațiile au fost făcute joi seară în cadrul emisiunii „Punctul de Întâlnire”, moderată de Radu Tudor la Antena 3. 

Amintim că, în această săptămână, Marcel Ciolacu a mai spus că „bătaia de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât patru ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1.”

Marcel Ciolacu a mai anunțat depunerea unui proiect pentru modificarea legislației în ceea ce privește desemnarea membrilor în consiliile de administrație.

„Am depus la Parlament un proiect de lege pentru a opri risipa din banii publici. Este vorba despre un proiect care modifică legea guvernanței corporative. Practic, vom decupla de la banul public toate clientela de partid a PNL și USR. Vom plafona indemnizațiile membrilor din CA, cu alte cuvinte nimeni nu va mai câștiga zeci de mii de euro doar făcând parte din aceste consilii de administrație. Vor fi plafonate la două salarii minime brute pe țară”, a spus liderul social-democrat.

Conform acestuia, proiectul prevede ca în CA-uri să fie desemnați doar profesioniști, a căror pregătire și experiență au legătură cu domeniul de activitate al companiilor respective.

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri