Reghe RUPE TĂCEREA. Totul despre presupusa legătură amoroasă a Anamariei Prodan cu Dan Alexa
Autor: Andrada Oana pe 07 iul, 23:25 | Fotbal

Mărturie uluitoare a lui Laurențiu Reghecampf, după ce luni de zile s-a zvonit că soția sa ar avea o legătură amoroasă cu Dan Alexa. 

La câteva luni bune de la „scandalul pumnului”, Laurențiu Reghecampf face lumină! Ce spune Reghe acum? Ei bine, Laurențiu Reghecampf a început „confesiunea” afirmând că nu i-a plăcut deloc gestul Anamariei Prodan.

„Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru GSP.

Reghe, despre presupusa relație a soției sale cu Dan Alexa

 

Reghecampf a pus capăt zvonurilor despre presupusa relație a soției sale cu Dan Alexa spunând că „dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta”.

„Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a continuat Reghe. 

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri