"Regii" manelelor, lovitură pentru Loredana Groza. Alex Ceaușu, detalii neașteptate: M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Alex Ceaușu a rupt tăcerea despre maneaua Loredanei. Ce i-au făcut "regii" manelelor artistei, în ziua filmărilor.

Gina Pistol și Smiley, peripeții cu fiica lor de Paști: Să ne salveze cineva

Alex Ceaușu, celebrul regizor al clipurilor vedetelor, a făcut dezvăluiri din culisele filmărilor piesei "Fericire", melodia Loredanei Groza și a celor zece regi ai manelelor ce a stârnit o mulțime de controverse.

"Am stabilit anumite detalii cu Costi Ioniţă, ideea a plecat de la el. În cel de-al doilea videoclip, soliștilor li s-a cerut să vină îmbrăcaţi în alb. Fuseseră anunţaţi în mod expres despre asta. Li s-au cerut sacouri albe, cămăşi albe, pantaloni albi. Nişte îngeri!

M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Ce să mai, nu puteam rata ora de filmare stabilită deja, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. Pe acela l-a pufnit râsul şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt!", a mărturisit regizorul clipului video.

Tort ECO, rețetă. Ce să faci din cozonacul uscat și rămas DUPĂ Paști. Desert răcoritor și delicios

"Au venit ca ginerică de la nuntă!"

"Cei care au încălcat regulile stabilite pot fi cu uşurinţă descoperiţi dacă priviţi cu atenţie clipul. Fiindcă sacourile cu revere negre ies în evidenţă. Nici nu se putea altfel. Am mai încercat să-l pun pe unul să-l ţină pe umeri pe altul, să se joace cu el, dar tot nu poţi face minuni. Aşa că nici nu vreau să le mai spun numele. În schimb, voi spune doar atât: jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, care au venit ca ginerică de la nuntă", a mai spus el, potrivit playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel