Regina Elisabeta, lovitură pentru Camilla și Kate Middleton. Cine este preferata ei din familie: Este ca o fiică, un sprijin
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Cine e, de fapt, nora preferată a Reginei Elisabeta. 

Regina Elisabeta a trecut anul acesta printr-o mulțime de încercări și de evenimente tragice, din acestea făcând parte chiar moartea Prințului Philip, cel care i-a stat alături timp de 70 de ani. 

Potrivit Vanity Fair, se pare că cea care a ajutat-o să treacă peste toate aceste momente dificile este chiar Sophie Wessex, una dintre nurorile sale. 

Sophie Wessex este soția Prințului Edward, fiul cel mai mic al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip. Aceasta a devenit confidenta cea mai apropiată a Reginei și și-a asumat misiunea de a asigura că suverana este consolată după decesul de acum două luni al ducelui de Edinburgh.

Un curtean a declarat că "dacă întrebi care este copilul favorit al Majestății Sale, nu este niciunul dintre ei, este nora sa".

Duncan Larcombe, dezvăluiri incredibile

Afirmația curteanului a fost confirmat de comentatorul curții regale, Duncan Larcombe, care a explicat că "Sophie Wessex a apărut ca "sprijinul" surprinzător al Reginei care-și schimbă viața fără prințul Philip. Soția prințului Edward și-a făcut o misiune personală din a se asigura că Majestatea Sa are susținerea deplină din partea familiei". 

"După moartea prințului Philip în aprilie, Sophie a condus cei peste 15 km de la căminul ei din Bagshot Park până la castelul Windsor la fiecare câteva zile și în fiecare weekend ca să petreacă timp în distanțare socială cu Majestatea Sa. Iar în zilele în care nu se poate duce personal, ducesa de Wessex o sună pe soacra ei cel puțin o dată pe zi", a completat Duncan Larcombe.

Mai mult, deși s-a dezvăluit că Ducele de Kent, vărul Reginei, va fi cel care va prelua rolul îndeplinit de obicei de prințul Philip la unele ceremonii, Larcombe a spus că "departe de cameramani, este de așteptat ca Sophie să o însoțească pe Regină pe parcursul zilei".

"Ca în atâtea familii în timpul restricțiilor, Majestatea Sa n-a putut să-și vadă nora favorită, dar pe măsură ce acestea s-au ridicat, Sophie a fost una din puținele persoane admise în interiorul bulei Covid. Când a murit prințul Philip, Sophie a fost alegerea evidentă de a face pasul în față ca să se asigure că regina este bine îngrijită, din moment ce locuiește la câteva minute de drum", a mai spus el.

Regina Elisabeta, slăbiciune pentru Sophie. De ce s-a căsătorit Prințul Edwart cu ea

Prințul Edward și Sophie au început să se întâlnească în 1993 și s-au căsătorit după șase ani. 

O sursă a declarat că "s-a întâmplat ca Edward să se însoare cu o persoană pentru care mama sa avea multă afecțiune. Sophie este mult mai mult decât o noră, este ca o fiică".

Fiica lui Sophie și a Prințului Edward, preferata Prințului Philip. Ce moștenire uriașă i-a lăsat

Lady Louise Windsor are 17 ani și este fiica cea mare a Prințului Edward, contele de Wessex, fiul cel mic al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip, și al Sophiei, contesa de Wessex. 

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au patru copii, Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward, care le-au dăruit opt nepoți, alături de care Regina și Prințul Philip încearcă să își petreacă timpul în mod egal, fără a face pe unul să se simtă mai apropiat decât celălalt. Cu toate acestea, cei doi au un nepot preferat și dacă vă așteptați să fie unul dintre Prințul Harry și Prințul William, ei bine, nu e așa. 

Deși The Sun publica în anul 2019 un material în care preciza că nepoata preferată este Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au un alt nepot preferat sau mai bine zis, o nepoată, pe Lady Louise Windsor.

Lady Louise Windsor, relație specială cu Prințul Philip

 

Lady Louise Windsor însemna extrem de mult pentru Prințul Philip, iar relația lor era una specială, lucru pentru care, o mare parte din averea bunicului său s-a dus către ea.

Prințul Philip și nepoata sa erau deosebit de apropiați, iar acesta a avut grijă să îi lase câteva daruri speciale și personale în urma morții sale.

Fata a fost prezentă la înmormântarea bunicului său ce a avut loc pe 17 aprilie 2021. 

Prințul William, avertisment pentru Harry. Ceartă după înmormântarea Prințului Philip. Jan Moir: De ce naiba să-l ierte?

Ce moștenire i-a lăsat Prințul Philip nepoatei favorite

 

Potrivit Cosmopolitan, Lady Louise Windsor și bunicul său au împărtășit dragostea pentru cai, dar și pentru trăsuri, iar în semn de iubire, Ducele de Edinburgh i-a lăsat în grijă cele mai de preț lucruri, cei doi ponei ai săi și trăsura verde, care a fost văzută în timpul înmormântării televizate.

Pentru Ducele de Edinburgh, trăsura reprezenta un lucru foarte special și o avea în posesie de aproximativ 8 ani. Adesea îi plăcea să călărească în jurul castelului Windsor și al altor moșii regale, iar nepoata sa a moștenit rapid pasiunea pentru acest sport de la bunicul său.

În timpul înmormântării, trăsura a avut în ea șapca, biciul și mănușile maro ale ducelui.

În plus, drept omagiu pentru bunicul său și pasiunea pe care o împărțeau, Lady Louise Windsor a purtat o broșă cu un design aparte, un cap de cal, ce reprezintă dragostea pentru sportul pe care îl iubeau cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel