Regulă nouă pentru calificarea la Euro U21. Adrian Mutu: Nu prea îmi convine
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Calificările la Euro U21 au fost modificate de UEFA, prin introducerea unei noi reguli.

Practic, meciurile de baraj au fost eliminate, iar cele mai bune cinci echipe de locul doi al grupelor de calificare vor merge direct la turneul final. Selecţionerul Adrian Mutu nu este, însă, încântat. 

”Situația nu este roză deloc și e departe de a fi clarificată. Noua regulă ce-ar putea fi abordată de UEFA ne obligă, practic, să câștigăm toate meciurile din grupă!

Clasamentul actual al locurilor 2 ne arată că situația este compactă. OK, se elimină la sfârșit punctele obținute cu ultima clasată, dar până la ultimul fluier se mai pot întâmpla multe, în sensul în care cine e acum pe ultimul loc să nu mai fie atunci sau cine e acum pe locul 2 să treacă pe primul și invers.

De aceea zic că e o situație complicată și nu are rost să emităm procentaje optimiste, în niciun caz. Vorbim de echipe foarte puternice cu care ne duelăm de la distanță, precum Franța, Italia, Germania și Portugalia, plus altele care joacă foarte bine în prezent, Grecia, Polonia Austria.

Mie, sincer, nu prea îmi convine că se elimină „barajul”, era o posibilitate în plus. Dar băieții trebuie să abordeze absolut fiecare meci la victorie, nu avem varianta relaxării în nicio partidă”, a declarat Adrian Mutu pentru GSP.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel