Reguli STRICTE la Australian Open. Jucătorii, ținuți IZOLAȚI din cauza posibilității infectării cu COVID-19
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
reguli stricte australian open adelaide covid19
reguli stricte australian open adelaide covid19
Jucătorii de tenis se confruntă cu reguli dure de coronavirus la turneul de la Australian Open. Premierul statului insular, Steven Marshall, spune că vor exista controale stricte.

Jucătorii de tenis și personalul de sprijin aflat în prezent în carantină în Adelaide vor fi supuși măsurilor stricte de coronavirus din Australia de Sud, în cazul în care orice test va fi pozitiv, spune premierul Steven Marshall. O serie de jucători de top, printre care Novak Djokovic, Rafael Nadal, Naomi Osaka și Serena Williams, au zburat în Adelaide săptămâna trecută. Toți sunt în carantină hotelieră și au condiții speciale pentru a le permite să se antreneze în următoarele două săptămâni.

Premierul Steven Marshall spune că nu există nicio informație potrivit căreia vreunul dintre jucători sau echipele lor de sprijin să fie testați pozitiv cu COVID-19. Dar, dacă vor fi confirmați, vor fi mutați la sediul dedicat coronavirus din Adelaide.

"Există un control foarte strict în jurul persoanelor care au venit în Australia de Sud", a spus premierul Marshall. „Avem protocoale foarte stricte în legătură cu oricine este infectat cu coronavirus. Realitatea este că ar fi imposibil ca cineva care a contractat această boală să fie în public", a mai spus acesta, informează TheGuardian.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel